Fendi

Lieve en soms wat onzekere dame zoekt een eigenaar met ervaring

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe dame is Fendi, Fendi is een stafford teefje van 2 jaar oud. Fendi is in het asiel terecht gekomen omdat haar vorige eigenaar niet meer voor haar kon zorgen.

Hier in het asiel zien wij Fendi als een sociale maar iets wat onzekere hond. Je merkt dat Fendi een hond is die overal graag bij wilt zijn en graag met je aan de slag wilt gaan. Ze is erg mensgericht en komt dan ook graag vragen om aandacht en een knuffel.

Fendi is wel een hond die nog sturing nodig heeft in haar gedrag zo kan ze erg wild zijn en tegen je op springen en wanneer ze ongeduldig wordt uit zich dit in piepen en blaffen.
Door Fendi haar leergierige karakter kan ze hier wel nog goed in getraind worden.

Fendi reageert tijdens het uitlaten niet op andere honden en loopt hier goed voorbij. We plaatsen haar liever niet bij een andere hond omdat Fendi bij rechtstreeks contact met honden nog wel eens fel kan zijn.

Voor Fendi zijn we opzoek naar een huishouden met ervaring met dit hondenras en die weten hoe ze Fendi op een goede manier kunnen sturen in haar gedrag. Het liefst plaatsen we Fendi niet bij jonge kinderen dit vanwege haar soms wat onstuimige gedrag en haar soms wat onzekere karakter.

In het asiel merken we dat Fendi het lastig vind als iemand bij haar weg gaat, dan kan ze gaan piepen en blaffen. Dit gedrag stopt echter al naar een paar seconde, daarna wordt ze weer rustig en gaat ze lekker in haar verblijf liggen. Bij haar vorige eigenaar kon Fendi ook wanneer nodig even alleen thuis blijven.

Wilt u deze lieve dame een nieuw huisje geven, neem dan vooral contact met ons op!

Extra informatie

Ras

Stafford

Geboortedatum

19 november 2020

Geslacht

Teef