Fendi

Lieve dame zoekt een eigenaar met ervaring.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe dame heet Fendi, Fendi is een stafford teefje van 3 jaar oud. Fendi is in het asiel terecht gekomen omdat haar vorige eigenaar niet meer voor haar kon zorgen.

Hier in het asiel zien wij Fendi als een sociale hond maar wel een hond die sturing nodig heeft. Je merkt dat Fendi een hond is die overal graag bij wil zijn en graag met je aan de slag wil gaan. Ze is erg mensgericht en komt dan ook graag vragen om aandacht en een knuffel.

Fendi is wel een hond die nog sturing nodig heeft in haar gedrag; zo kan ze erg wild zijn en tegen je op springen en wanneer ze ongeduldig wordt uit zich dit in piepen en blaffen.
We zijn goed bezig met een train

Fendi reageert tijdens het voorbij lopen niet op andere honden. We plaatsen haar niet bij een andere hond omdat Fendi bij rechtstreeks contact met honden nog wel eens fel kan zijn.

Fendi is geplaatst geweest maar tijdens de plaatsing kwamen we er achter dat Fendi last heeft van verlatingsangst. Fendi’s verlatingsangst uit zich in het krabben aan deuren en janken. Voor een nieuwe eigenaar is het belangrijk om hiermee te gaan trainen en het alleen thuis blijven heel langzaam op te gaan bouwen. Ook heeft Fendi last van een  hoog jachtinstinct. Fendi valt uit wanneer ze tijdens het wandelen katten, vogels of andere dieren ziet. Ook binnenshuis reageert Fendi fel wanneer er bijvoorbeeld een kat of vogel in de tuin zit en ze is dan moeilijk uit haar focus te halen. we zijn hier mee aan het trainen en ze kan eenden al steeds beter negeren! Katten zijn wel nog een uitdaging.

Voor Fendi zijn we opzoek naar een huis met tuin en een huishouden met ervaring met dit hondenras en die weten hoe ze Fendi op een goede manier kunnen sturen in haar gedrag. we plaatsen Fendi niet bij kinderen; dit vanwege haar soms wat onstuimige gedrag. Fendi wordt ook niet geplaatst met andere huisdieren, vanwege haar hoge jachtinstinct.

Houd er rekening mee dat er voor Fendi meerdere kennismakingen nodig zijn. Het is belangrijk dat u consequent met Fendi gaat trainen. Daarom willen we de nieuwe eigenaar hier graag in begeleiden.

Wilt u deze lieve dame een nieuw huisje geven, stuur dan een uitgebreide mail met informatie over jouw ervaringen en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Stafford

Geboortedatum

19 november 2020

Geslacht

Teef