GEADOPTEERD

Fenna

Lieverd die veel liefde kan geven.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit mooie meisje heet Fenna. Een Bully geschat op 8 jaar oud. Fenna heeft een ontzettend lief karakter terwijl zij in het verleden niet de verdiende verzorging heeft gekregen. Zij kwam extreem mager bij ons binnen. De buitenwereld kende ze niet en haar behoeftes doet ze in haar kennel. Dit meisje verdient een gouden plek waar zij behandeld wordt, als hoe zij ons behandelt.

Fenna benadert ons altijd vriendelijk en enthousiast. Ze wil graag bij mensen in de buurt zijn. De wandelingen buiten vindt ze soms nog spannend. Ze wil niet meer verder lopen en dan gaat ze in de ankers. Dit is iets wat verder aangepakt moet worden in een nieuw huishouden.

Bij ons in de kennel is Fenna niet zindelijk. Ze is wel voergericht dus wij verwachten dat dit met een consequente training wel te leren is. Een huis met tuin is voor Fenna het handigste. Wij plaatsen Fenna niet bij andere honden (en andere dieren). Zij is een paar dagen op proefplaatsing geweest waar een andere hond aanwezig was. Helaas heeft dit niet goed uitgepakt en heeft Fenna agressie laten zien richting de andere hond.

Fenna is meer dan klaar voor haar nieuwe thuis. Wil jij dit meisje een kans geven en voldoe je aan het bovenstaande? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je ervaringen en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

Ras

Bully

Geslacht

Teef, gesteriliseerd