Flynn en Garou

Heren op leeftijd op zoek naar een rustig thuis.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Garou & Flynn zijn verhuisd naar de opvang van de Hondenbescherming in Den Ham. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hondenbescherming.

 

Dit duo bestaat uit Flynn (Border Collie) en Garou (Engelse Setter). Toen hun baasje kwam te overlijden, was er niemand die de zorg voor de heren op zich kon nemen. Vandaar dat ze bij ons terecht zijn gekomen.

Flynn en Garou doen alles op hun eigen tempo. Over het algemeen zijn het rustige, makkelijke honden. Ze genieten van menselijk contact en het buiten zijn. Flynn vindt het nog erg leuk om met een balletje te spelen, terwijl Garou liever geniet van een knuffelsessie.

De leeftijd van deze twee heren brengt helaas wat ouderdomsklachten met zich mee. Flynn krijgt medicatie voor zijn hart en zal dat de rest van zijn leven nodig hebben. Garou heeft spondylose in zijn rug. Hij krijgt hier dagelijks pijnstilling voor. Intensieve activiteiten zijn daardoor niet aan hen besteed.

We zoeken voor dit duo een thuis waar ze kunnen genieten van hun oude dag en waar ze de rest van hun leventje mogen slijten voor zolang dat nog duurt. Wij plaatsen Flynn en Garou niet bij andere huisdieren en jonge kinderen.

Heb je interesse in dit onafscheidelijk duo? Neem contact met de hondenbescherming via info@hondenbescherming.nl of 070-3388538.

Extra informatie

Ras

Flynn: Border Collie
Garou: Engelse Setter

Geboortedatum

Flynn: 09-08-2010
Garou: 14-04-2011

Geslacht

Flynn: reu
Garou: reu, gecastreerd