Geplaatst

Gacek

Jonge slimme kerel, wil een huisje voor altijd.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe jonge hond heet Gacek (15976).
Gacek is vanuit Polen naar Nederland gekomen, geplaatst geweest bij iemand, maar door omstandigheden kon Gacek niet de zorg krijgen die hij verdiende.

Gacek is een leuke en vriendelijke hond. In het begin vindt hij vreemde mensen een beetje spannend, maar laat je hem rustig snuffelen en doe je rustig aan is hij snel vriendjes met je. Het is een slimme hond, die snel dingen leert. Werkt graag voor je en daarvoor werken snoepjes heel goed.

Hij maakt snel honden vriendjes en vindt hier de meeste honden wel leuk en gezellig. Het liefste wil hij lekker heen en weer rennen met andere honden. Hij geniet van de wandelingen en speelt graag op het veld. Eenmaal vertrouwen in de mens, komt hij graag bij je knuffelen en spelen.

Voor Gacek zoeken wij een actieve eigenaar, die graag met wil werken & spelen. Die hem in het begin wat tijd geeft om te wennen aan zijn nieuwe situatie, want voor een 3e keer (en wie weet meer) verhuizen is niet niks voor zo’n jong guppie. Hij doet zijn best om zich zo snel mogelijk aan te passen, maar hou er rekening mee dat het misschien net iets meer tijd kost bij een nieuwe verhuizing.

Wil jij Gacek een voor altijd huisje geven, hem de tijd geven die hij nodig heeft & lekker met hem aan de slag gaan met trainen en wandelen? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Kruising

Geboortedatum

01-12-2021

Geslacht

Reu