Geplaatst

Geena

Lieve – iets onzekere – Russische dame, die nog veel moet leren.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe jongedame heet Geena (15226). Geena komt uit Rusland en is alleen het asielleven gewend. Ze is net als Gosha één jaar en moet nog veel leren. Geena kan ook goed leren, alleen bepaalt Geena dit allemaal zelf. Heeft ze even geen zin, dan luistert ze dus ook gewoon minder goed. Met wat lekkers leert ze al iets beter.

Geena vindt vreemde mensen wat spannend en heeft dan ook iets meer tijd nodig om kennis te maken. Zodra je rustig bij haar gaat zitten, komt ze rustig snuffelen en als ze dat allemaal vertrouwt dan komt ze al vrij snel knuffelen. Als ze ziet dat Gosha iets niet spannend vindt, dan durft ze ook al wat sneller te vertrouwen. Geena is een grote knuffelkont en wil dan ook graag veel aandacht hebben.

Met wandelen doet Geena het best goed. Ze loopt redelijk zelfverzekerd rond en is niet snel bang. Ze loopt meestal netjes aan de lijn, alleen op de terugweg wil ze nog wel eens trekken. Dit proberen we haar zoveel mogelijk af te leren. Ook met Geena trainen we zoveel mogelijk, maar dit gaat met sommige dingen wat langzamer.

Als je bij haar gaat zitten, dan komt ze maar al te graag tegen je aan zitten en knuffelt ze graag. Ook speelt ze graag met een flostouw of een ander speeltje.

Voor Geena zoeken we een rustig huishouden, zonder jonge kinderen & met een (grote) tuin. Ze is sociaal met andere honden en speelt hier graag met Gosha samen op het veld. Ze rent ook graag in een tuin of op een afgesloten veld. Eventueel een thuis met een sociaal hondenmaatje zou fijn zijn voor haar. We weten niet goed hoe ze op andere huisdieren reageert.

Ze is samen met Gosha hier binnengekomen, maar ze hoeven niet samen geplaatst te worden. Dit mag natuurlijk wel.

Wilt u een jonge hond, die u nog van alles moet leren? Heeft u de tijd die ze nodig heeft? Stuur dan een uitgebreide mail met info over uw huishouden & ervaring met honden. En wie weet mag u snel deze prachtige dame een liefdevol huisje geven.

Extra informatie

Ras

Kruising groot

Geboortedatum

02-01-2020

Geslacht

Teef gesteriliseerd

Karakter

Kijkt de kat uit de boom, knuffelkont, actief, speelt graag, moet nog veel leren.