Gijsje

Lieve Gijsje

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Gijsje is een vrolijke kruising van bijna 14 jaar oud, hij is in het asiel terecht gekomen omdat zijn huidige eigenaar niet meer voor hem kon zorgen.

Hier in het asiel zien we Gijsje als een vrolijk hondje die nog erg fit is voor zijn leeftijd. Hij wandelt graag en komt altijd even vragen om aandacht wanneer er iemand langs zijn verblijf loopt.
Op het asiel merken we dat Gijsje niet eenkennig is en op iedereen enthousiast reageert.

Voor Gijsje zijn we opzoek naar een huishouden zonder jonge kinderen, want deze vind Gijsje soms wat te onvoorspelbaar en daar reageert hij dan niet altijd even goed op. Ook kan Gijsje niet zo goed overweg met katten.  Gijsje zoekt een baasjes die niet al te veel van huis weg is want alleen zijn vindt hij niet leuk.

Gezien Gijsje’s  leeftijd zijn er ook een aantal medische gebreken waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo heeft Gijsje te maken met een hernia die mogelijk is ontstaan door een vergrote prostaat, hier heeft hij medicijnen voor gekregen en we zijn nu aan het kijken of dit verbetering op heeft geleverd. Ondanks zijn hernia wandelt Gijsje nog goed mee en is hij nog erg actief. Belangrijk is om te weten dat Gijsje waarschijnlijk voor de rest van zijn leven medicatie moet krijgen voor zijn hernia.

Interesse in Gijsje en kan je hem bieden wat hij zoekt? Neem dan vooral contact met ons op.

Extra informatie

leeftijd

14-01-2010

geslacht

reu

ras

kruising