GEADOPTEERD

Ginger

Altijd vrolijke dame, zoekt eigenaar met veel liefde.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit aandoenlijke koppie hoort bij Ginger.
Ginger is ongeveer 5 jaar geleden bij ons geadopteerd, maar helaas door gezondheidsredenen van haar eigenaresse is ze teruggekomen.

Ginger is een heerlijk eigenwijs dametje, maar altijd vrolijk. Bij binnenkomst had ze een flinke blaasontsteking, dit hebben we behandeld. Na behandeling bleek ze toch nog wat last te hebben, na een echo kwamen we erachter dat ze een blaassteen had. Deze is operatief verwijderd.
Ze is wat onzindelijk en wil dus nog wel eens plassen in haar kennel. Of dit komt door haar blaassteen of dat ze het altijd al was, durven wij geen antwoord op te geven. Waarschijnlijk door te trainen met haar en tussendoor wat vaker uit te laten, kun je de ongelukjes voorkomen. Dit kan mogelijk wel een langere training zijn.
Ginger zit bij ons op Urinary voer.

Het is en allemansvriend en vindt iedereen leuk. Honden vindt ze wat spannend, maar doet niet lelijk tegen ze.
Ginger wil graag bij je zijn, maar kan ook goed haar rust vinden. Of Ginger alleen kan zijn weten we niet. Ze was niet vaak alleen.

Ginger heeft een scheef kopje, ze heeft hier geen hinder aan en doet gewoon nog alles.

Voor dit vrolijke dametje zoeken we een eigenaar die verder wil gaan met haar zindelijkheidstraining. Iemand die veel knuffels, liefde en tijd heeft.
Een huis waar geen andere honden of katten zijn, dit omdat je haar daar niet heel gelukkig mee maakt.

Extra informatie

Geslacht

Teef

Geboortedatum

31-08-2015

Ras

Franse Bulldog