Geplaatst

Gosha

Russische jonge knuffelkont, die nog veel moet leren.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe Russische heer heet Gosha (15225). Gosha is een jonge vent van net één jaar oud. Hij komt uit Rusland en is daar alleen een asielleven gewend. Dit betekent dan ook dat hij nog veel moet leren. Wij zijn al veel met hem aan het trainen en leren hem al wat dingen aan. Het is een leergierig ventje, dat het allemaal wel wil leren: sommige dingen snapt hij snel en andere kosten iets meer moeite.

In eerste instantie zal hij even de kat uit de boom kijken als er een vreemd iemand langs komt. Eenmaal gezien vertrouwt hij redelijk snel en wordt hij al snel een grote knuffelkont, die heel graag veel aandacht en liefde wil. Buiten met uitlaten vindt hij het vaak een beetje spannend; die gekke auto’s en fietsen snapt hij niet helemaal. De wandelingen bouwen we voorzichtig op. Met een goede dag wandelen we een stukje verder en met een slechte dag maken we de wandeling wat korter, maar zorgen we wel dat hij snapt dat het niet eng is.

Het wandelen moet hij dus nog echt aanleren en zodra hij weg wil kan hij flink gaan trekken (ook dit proberen we hem af te leren). Gosha is een actieve en sociale hond en hij heeft echt behoefte aan rennen en spelen in de tuin of op een veld waar hij niet weg kan.

Voor Gosha zoeken we een rustig huishouden zonder jonge kinderen, met eventueel al een stabiele hond. Gosha is voor zover wij hier zien sociaal naar andere honden. Een huis met (grote) tuin is voor Gosha erg fijn.

Hij is binnengekomen samen met zijn vriendin Geena en ze spelen er samen flink op los. Ze hoeven niet samen geplaatst te worden, maar dat mag natuurlijk wel. Andere huisdieren vindt Gosha veel te leuk en daar wil hij graag achter aan. Dit raden wij dan ook zeker af.

Heeft u interesse in deze grote knuffelkont? Wilt u hem nog alles leren? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden en ervaring met honden.

Extra informatie

Ras

Kruising groot

Geboortedatum

02-01-2020

Geslacht

Reu gecastreerd

Karakter

Lief, onstuimig, moet nog veel leren, onzeker, knuffelkont, speelt graag, actief.