Geplaatst

Guusje

Knuffeligste duo aller tijden zoekt liefde en geborgenheid!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze twee knappe dames zijn Labrador Retriever Britt (14998) en Jack Russell Terriër Guusje (14999). Zij zijn het knuffeligste senioren duo dat er maar bestaat!

Het enige wat ze willen is heel de dag knuffelen (en een beetje slapen, eten en spelen). Waar Britt is, is Guusje ook. Is het niet heerlijk samen slapen in dezelfde mand, dan is het wel samen knuffelen met dezelfde persoon en samen snuffelen op dezelfde plek.

De afgelopen jaren hebben ze geen fijn leven gehad. Ze moesten het maar zien te redden in een tuin zonder enige vorm van liefde, aandacht en verzorging.

Bij ons genieten ze dan ook volop van alle liefde en aandacht die ze krijgen. Per dag ontpoppen ze zich tot de grote lieverds die ze van nature zijn, met een hartje vol liefde. Langzaamaan zijn ze weer begonnen met spelen en ze begroeten je iedere dag weer met steeds meer vrolijke kwispels en geluidjes.

Bent u net als wij verliefd op deze twee knuffelkontjes? Gaat u ze alle liefde van de wereld geven waar ze zo’n recht op hebben? Mogen ze bij u nog volop genieten van het leven, omringd met aandacht en zorg? Neem dan snel contact op om een afspraak met ze te maken!

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2008

Geslacht

Teef

Ras

Jack Russell Terriër

Karakter

Lief, aanhankelijk, kruipt op schoot, vrolijk, knuffelkont