Jack

Sherlock Holmes zoekt Watson.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze vrolijke kerel heet Jack (15113) en is een echte Beagle. Lekker eigenwijs en Oost-Indisch doof; vooral bij het wandelen! Want elk grassprietje of takje ruikt wel erg interessant zo tijdens het wandelen. Je moet gewoon geduld hebben, want Jack laat zich echt niet opjagen tijdens zijn wandelingen. Zijn grote Beagle-neus vangt allerlei luchtjes op en zelfs als er wat te eten ligt op straat, heeft Jack dat binnen de kortste keren gevonden. Een echte Sherlock is deze vent!

Jack vindt het heerlijk om bij je te komen zitten en komt dan wat aaitjes en knuffels halen. Vooral als hij zijn beweging gehad heeft en zijn energie kwijt is. Dan heeft hij echt de rust om bij je te komen liggen. Jack houdt namelijk enorm van wandelen en met alleen een blokje om maak je hem niet gelukkig. Hij is erg actief en moet echt zijn energie kwijt, dus dagelijks flinke stukken wandelen zijn aan hem wel besteed.

Jack vermomt zich soms als een burrito; hij rolt zichzelf dan op in zijn dekentje en valt dan heerlijk in slaap. Als hij niet ligt te snurken, vermaakt hij zich prima met snuffelspelletjes en ook het apporteren van de flos (mits hij iets lekkers krijgt bij het terugbrengen uiteraard). Hij is een kei in brokjes opvangen die je in de lucht gooit. Een zeer smakelijk en vermakelijk spelletje tegelijk!

Wij zoeken voor Jack een baas die ervaring heeft met Beagles en hier dan ook goed en consequent mee weet om te gaan. Jack kan beter niet bij kinderen geplaatst worden, omdat hij in alle rust bij zijn voerbak wilt staan en dan niet gestoord wilt worden. Ook zal hij iets wat hij heeft afgepakt pas loslaten als je het gaat ruilen voor iets lekkers. Maar met een geduldige en standvastige baas is dit nog wel te corrigeren. Ook is het voor Jack fijner als hij niet bij andere huisdieren geplaatst wordt. In een 1 tot -2 persoonshuishouden komt hij het beste tot zijn recht. Ook is Jack een achtertuin gewend waarin hij lekker kan rondstruinen, dus een fijne tuin staat ook op zijn wensenlijstje.

Is Jack het maatje waar u altijd naar op zoek was en houdt u net zo van wandelen als Jack? Neemt u deze eigenwijze lieverd bij de poot en gaan jullie samen een mooie toekomst tegemoet? Neem dan snel contact op, want Jack wacht met smart!

 

 

Extra informatie

Geboortedatum

16-02-2015

Ras

Beagle

Geslacht

Reu

Karakter

Lief, trouw, ondeugend, niet bij kinderen, energiek, niet bij katten, eigenwijs, actief, speurneus.