Geplaatst

Jip [REACTIE STOP]

Feestbeest Jip in the house!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Vanwege overweldigende aantal geïnteresseerden, zijn wij genoodzaakt een reactie stop te plaatsen. Reageren voor Jip is dus niet meer mogelijk. Mocht u al een mailtje gestuurd hebben zullen wij deze in behandeling nemen.

Deze mooie blonde krullen zijn van Jip! Een Goldendoodle van 1 jaar oud. Jip stapt nooit met een slecht been uit bed en maakt van iedere dag een feestje. Hij wil graag de slingers ophangen in een nieuw thuis!

Jip is een enthousiaste en aanhankelijk hond, hij is vriendelijk naar jan en alle man en vind alles gezellig. Hij speelt graag en is af en toe wat lomp met zijn speeltjes, ook samen met kinderen gaat alles goed van jong tot ouder. Naar andere honden is hij vriendelijk en speels, maar niet alleen naar honden is Jip vriendelijk hij vind katten ook erg leuk om mee te spelen. Buiten tijdens het lopen vind hij het leuk om achter vogels aan te gaan en ook is hij wat druk aan de lijn. Jip kan daarentegen wel gewoon loslopen in bijvoorbeeld een parkje en komt als je hem roept. Jip kent ook de basiscommando’s, kan in de auto, kan alleen thuis zijn en is zindelijk.

Jip zit bij ons omdat de vorige eigenaar allergisch bleek te zijn, vervolgens is hij geplaatst en weer terug gekomen met dezelfde reden. Jip is dus GEEN hypoallergene hond.

Jip is altijd zo blij dat hij soms lacht dan laat hij zijn tanden zien, dit is geen teken van agressie maar een teken van opwinding.

Kortom Jip is een kei leuke hond!

Heb je nou interesse in deze blije krullenbol stuur ons dan een mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Goldendoodle

Geboortedatum

16-12-2021

Geslacht

Reu