Joep

Druktemaker op zoek naar rust, regelmaat en structuur.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Joep is een Beagle Cocker Spaniel kruising van bijna 3 jaar oud. Wegens privé redenen is er afstand van Joep gedaan. In korte tijd heeft Joep veel meegemaakt. Op dit moment is Joep vooral op zoek naar een stabiel thuis.

Onze Joep mag dan wel klein van stuk zijn maar hij heeft een pittig karaktertje. Hij heeft duidelijke regels nodig en moet genoeg uitdaging krijgen. In het verleden heeft Joep een oorontsteking gehad. Aanrakingen bij zijn oren vindt hij niet prettig en dan durft hij te happen. De dierenarts is geen vriend van Joep. Bij ons wordt hij daarom nagekeken met een snuitje om. Ook heeft Joep last van baknijd.

Wandelen en het speelveld vindt Joep het leukste wat er is. Hij trekt nog wel enorm aan de lijn. Joep is slim, leergierig en voergericht dus een (gehoorzaamheid)training zou hem ontzettend goed doen. Als Joep je eenmaal heeft leren kennen is hij een enorme knuffelkont. Hij wil graag bij je in de buurt zijn. Daarom vindt hij het ook niet zo leuk als je weggaat. Het alleen thuis blijven is iets wat opgebouwd moet worden.

Wij plaatsen Joep niet bij kleine kinderen. Dit vanwege zijn soms toch wel heftige karakter. Aangezien Joep zo energiek is, is een huis met tuin een vereiste. In huis is Joep waaks.

Het belangrijkste wat aan Joep gegeven moet worden is stabiliteit. Eigenaren die kennis hebben van (een van) deze rassen heeft bij ons de voorkeur. Wanneer Joep weet waar hij aan toe is, krijg je er een enorm leuk maatje voor terug!

Wil jij Joep een kans geven? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je ervaringen en huishouden naar Info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Beagle x Cocker Spaniël

Geboortedatum

10-06-2020

Geslacht

Reu