Geplaatst

Kiki

Onzeker dametje moet nog veel ontdekken.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe koppie is van Kiki (15603). Ze is een van de honden uit Rusland. Kiki is van dit groepje, degene die wat onzeker is en een aantal dingen spannend vindt. Deuren waren doodeng in het begin, maar doordat haar hondenvriendjes nergens moeite mee hebben, snapte ze al vrij snel dat het wel mee valt. Soms kan het toch nog wat spannend zijn. Ook dingen die ze vanuit Rusland niet kent, moet ze leren kennen. Maar zo dapper als ze is, begrijpt ze met wat geduld dat het best mee valt.

Hier merken wij ook dat ze mannen net wat enger vindt, dan vrouwen. Maar ook hier met een beetje geduld en niet teveel willen, komt ze al snel snuffelen om te kijken of het meevalt. Kent ze je of vertrouwt ze je word je overladen met knuffels en kusjes!

Kiki is een jonge spring-in-‘t-veld. Ze houdt van rennen, spelen en knuffelen. Ze moet haar energie kwijt kunnen, dus Kiki heeft lange wandelingen nodig en een tuin is ook heel fijn.

Ze kan met bijna alle honden, zolang ze maar lekker kan rennen en stoeien. Dan heeft ze de tijd van haar leven. Kiki is een gevoelig hondje, dat dus niet te streng aangepakt mag worden. Met een beetje geduld heb jij een vriendin voor het leven & zal ze bewijzen wat voor topper ze is.

Voor Kiki zoeken we een baasje met ervaring hoe je met onzekere hondjes om moet gaan. Met geduld en heel veel liefde. Eventueel een hondenvriendje/vriendinnetje zal ze leuk vinden.

Geef jij dit dappere meisje een super huisje, met veel liefde? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Geslacht

Gesteriliseerde teef

Ras

Kruising middel

Geboortedatum

26-08-2020