Geplaatst

Kora

Mooie, onzekere hond zoekt stabiele baas

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze mooie dame heet Kora, een bastaard teefje van ruim 3 jaar uit Rusland. Zij is via onze samenwerking met Stichting Dima & Co bij ons terechtgekomen.

Kora is een lieve en aanhankelijke hond, die geniet van alle aandacht en liefde die ze krijgt. Wij merken hier dat Kora veel dingen nog erg spannend vindt en dan maar uit voorzorg flink gaat blaffen en uitvallen aan de lijn om zo te proberen het enge ding weg te jagen. Zij is daarin te trainen en met de juiste begeleiding zal dit bij haar een stuk minder worden. Kora kan om dezelfde reden ook flink reageren op passerende honden, terwijl zij wel goed overweg kan met honden. Wij merken hier dat zij vooral veel steun vindt bij wat grotere, stabiele reuen. Wij denken dan ook dat plaatsing bij een stabiele reu haar veel zal helpen. Kora is gesteriliseerd, dus dit geeft met een reu geen probleem.

Kora vindt het leuk om te spelen met een balletje en te ravotten op het veld, zeker als de baas dan ook nog aandacht voor haar heeft. Helaas loopt Kora mank, wat waarschijnlijk komt door een trauma opgelopen als zwervertje in Rusland. Hierdoor zijn balspelletjes niet heel goed voor haar.

Vanwege het feit dat Kora nog veel moet leren, willen wij haar niet plaatsen bij kinderen en zoeken wij een rustige leefomgeving met een ervaren baasje dat veel tijd voor haar heeft.

Denkt u Kora te kunnen bieden wat zij nodig heeft, stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl o.v.v. Kora. Dit lieve meisje verdient een mooi thuis!

 

Extra informatie

Geslacht

,

Geboortedatum

01-09-2017

ras

Bastaard groot

Karakter

lief, aanhankelijk, niet met kinderen, niet met katten, leergierig, slim.