Geplaatst

Kyo

Jonge druktemaker, zoekt rust & wil graag leren.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe Friese stabij heet Kyo (15503). Kyo is een jonge man van nog geen jaar oud. Helaas heeft Kyo al meerdere baasjes gehad gehad in zijn jonge bestaan.

Kyo is een leergierige en energieke hond, die graag dingen wil doen voor jou. Dit werd door zijn baasjes erg onderschat. Hierdoor begrepen Kyo en zijn baasjes elkaar niet. Door al die onrust en wisselingen werd Kyo alleen maar onrustiger.  Wij werken op dit moment met hem, zodat hij ons wat rustiger begroet en vooral ook laag blijft. Hij leert snel en vindt dit ook leuk om te doen. Door met hem te werken en te trainen zien wij al heel wat rust komen bij hem. Uiteraard is Kyo er nog niet en moet hij nog veel leren.

Hij vindt het leuk om met een bal of een knuffel te spelen. Kyo is niet graag alleen en dit moet rustig met hem getraint worden.

Kyo kan goed met honden en plaasting bij een stabiel teefje zou erg fijn voor hem zijn.  Hier kan Kyo dan nog veel van leren.

Kyo plaatsen wij niet kinderen, Hij is hier veel te druk  en lomp voor. En door de drukte van kinderen om hem zal hij snel overprikkeld raken.

Kyo is een lief ventje die veel liefde en tijd verdient!

Voor Kyo zoeken we dus een rustig huishouden, waar het baasje al veel ervaring heeft met honden, ervaring met het ras is een pre. Heb jij de kennis, tijd en energie voor Kyo en denk je dat Kyo bij je past? Stuur dan een uitgebreide mail, met ervaring en informatie over je huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Friese stabij

Geboortedatum

10-12-2020

Geslacht

Reu

Karakter

Druk, leergierig, moet nog wat leren, lief, onzeker, aanhankelijk, speelt graag met speeltjes