Lena

Trouwe dame zoekt stoer baasje.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze dame heet Lena (14758) en ze is een typische Cane Corso: sterk, slim en temperamentvol.

Dit merk je tijdens het wandelen; ze merkt iedere hond al van ver op! Ook wil ze je eerst even leren kennen; ze zal daarom bij het kennismaken even blaffen. Maar ze is ook temperamentvol in haar liefde en aandacht. Ze vindt kusjes geven en geaaid worden heerlijk. Ze kan enorm genieten van lekker in je buurt liggen. Dan is ze echt op en top gelukkig!

Lena heeft wat last van haar heupen. Traplopen of urenlang wandelen is niet goed voor haar. Dat komt haar wel uit, want ze is een beetje lui. Ze loopt goed mee, maar doet dat een beetje sjokkend. Ze geeft ook weinig om speeltjes, maar is wel weer graag buiten in een tuin (behalve bij regen, dat vindt ze funest voor haar kapsel).

Ook wordt ze liever vermaakt door haar baasje; haar koppie moet namelijk goed uitgedaagd worden om verveling te voorkomen.

Lena heeft samengewoond met een meisje van 8 jaar. Door haar postuur vinden wij plaatsing bij kleine kinderen niet aan te raden. Ook dienen eventuele grotere kinderen ervaring met honden te hebben.

Aandacht delen met andere honden vindt ze niet leuk, zeker teefjes kunnen haar niet bekoren.

Lena is een lieve meid, die een baasje zoekt dat ervaring heeft met het ras Cane Corso en dus stevig in zijn/haar schoenen staat. Als voor haar duidelijk is wie de baas is en wat de regels zijn, heb je er zeker een heel lieve en trouwe vriendin aan.

Wie heeft een fijn thuis voor Lena en neemt daarmee letterlijk en figuurlijk een nieuwe, grootste vriendin in huis?

Extra informatie

Ras

Cane Corso

Geboortedatum

2 september 2013

Karakter

Zelfverzekerd, wisselend met honden, knuffelkont, trouw en slim.

Geslacht

,