Geplaatst

Lex

Puber stapt nooit met het verkeerde been uit bed!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Lex, zo heet deze zwarte Labrador kruising van 9 maanden oud. Zijn vorige eigenaar heeft helaas afstand moeten doen wegens gezondheidsredenen. Wij gaan voor hem graag op zoek naar een nieuw thuis!

Met zijn 9 maanden is Lex heerlijk aan het puberen. Hij is mega enthousiast en vindt alles en iedereen hartstikke leuk. Doordat hij aan het puberen is, wil hij niet altijd even goed luisteren. Een nieuwe baas zal daarom consequent met hem om moeten gaan.

Op dit moment trekt hij aan de lijn, vooral als hij andere honden ziet. Lex wil heel erg graag met alle honden die hij tegenkomt, spelen en vergeet dan even dat hij aan de lijn zit. Als je wat lekkers meeneemt, is hij goed af te leiden.

Deze knul heeft eigenlijk niet heel veel wensen. Hij is vooral op zoek naar gezelligheid en een huishouden waar de tijd wordt genomen om hem nog het een en ander te leren. Het is een grote goedzak en een maatje voor het leven.

Denk jij Lex een prachtig leven te kunnen geven? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je ervaringen en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Geboortedatum

29-05-2022

Ras

Labrador Retriever

Geslacht

Reu, niet gecastreerd