Geplaatst

Lientje

Lieve Lientje zoekt een lekker mandje

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit is lieve Lientje, een Whippet teefje van ruim 1 jaar oud.

Onder de modder kwam zij bij ons binnen en helaas heeft haar baasje zich nooit gemeld. Voor haar nieuwe baasje is dat dan alleen maar fijn, want Lientje is echt een toppertje. Ze is niet alleen heel lief en aanhankelijk maar ook nog eens vrolijk, gezellig en gek op wandelen. Dit zachtaardige hondje is eigenlijk het perfecte maatje voor iedereen.

Uiteraard heeft deze dame wel een jachtinstinct en ze kan daarom niet geplaatst worden bij andere huisdieren. Een andere hond zal geen probleem zijn. Ook loslopen is niet handig, want zij zal elk konijntje dat ze ziet, opjagen. Gelukkig wandelt Lientje netjes aan de lijn met je mee en geniet zij van een lekkere lange wandeling. Daarnaast kan zij op een omheind losloopveld of in een omheinde tuin naar hartenlust rennen en spelen.

Al dat actief zijn vindt Lientje heerlijk, maar niets gaat boven een aai en een knuffel van haar baasje. Lientje zoekt dan ook een baasje dat enige kennis heeft van haar ras, veel tijd voor haar heeft en een maatje voor het leven zoekt.

Herkent u zich in deze baas? Neem dan contact op met het Dierentehuis via de mail info@dierentehuisdenbosch.nl en vertel hierin uitgebreid waarom u denkt dat Lientje perfect bij u past.

 

Extra informatie

Geslacht

,

Geboortedatum

15-10-2019

Ras

Whippet

Karakter

lief, aanhankelijk, zachtaardig, energiek, niet met katten, goed met honden.