Geplaatst

Liv

Jonge blom zoekt geduldige en consequente baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze jonge blom heet Liv (15025) en is als zwerver bij ons gekomen. Wij weten dan ook niets van haar achtergrond, maar hebben Liv al aardig goed leren kennen.

Liv is een hele lieve meid die erg nieuwsgierig is uitgevallen. Ook is ze heerlijk speels en dol op water. Zo vindt ze het geweldig om haar waterbak door de kennel heen te slingeren, maar ook van spelen in het hondenbadje krijgt ze geen genoeg. Binnenkort gaat ze zelfs op voor haar zwemdiploma C. Liv is gewoon een echte waterrat!

Liv is wel een dame waar consequent mee moet worden omgegaan. Zij heeft structuur en duidelijkheid nodig en een baas die haar hierin kan begeleiden. Op dit moment zijn wij Liv dan ook aan het trainen en dat gaat  erg goed. Liv is erg slim en heel leergierig. Een echte studiebol! Wij willen Liv en haar toekomstige baas dan ook begeleiden in het begin, waar nodig is.

Liv is erg energiek en fit en heeft de nodige beweging nodig. Met enkel een blokje om maak je Liv niet gelukkig. Ook vindt ze het heerlijk om te rennen en te spelen op het uitrenveld. Spelenderwijs leert ze iedere dag bij en is het leven een grote ontdekkingsreis voor deze 1-jarige lieverd.

Liv komt het beste tot haar recht in een 1 tot 2-persoons huishouden, zonder kinderen en huisdieren. Ook is het belangrijk dat haar baas de nodige ervaring heeft met (herders)honden en liefdevol, maar consequent is.

Bent u al verliefd geworden op Liv? Heeft u tijd, energie en een fijn thuis om samen met Liv een liefdevolle toekomst tegemoet te gaan? Neem dan gerust contact op om lieve Liv live te ontmoeten.

Extra informatie

Ras

Hollandse Herder

Geboortedatum

23-07-2019

Geslacht

Teef

Karakter

Lief, leergierig, slim, niet bij kinderen, sterk, niet bij katten, speels, nieuwsgierig, niet bij andere honden, dol op water.