Lotje

Knappe Komondor, zoekt rustig huis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe Komondor heet Lotje. Lotje is een seniortje van 9 jaar.

Lotje is een verlegen dame, die in het begin je moet leren kennen. Vrij snel weet ze dan ook dat het wel goed is.
Zodra ze je echt kent, is het een heerlijk blij ei, die volop geniet van knuffels. Op het veld rent ze vrolijk rond en komt daarna veel knuffels halen.

Haar vorige eigenaar wilde ze nog wel eens beschermen. Dus hier moet je eventueel wel rekening mee houden, dat ze dat zou kunnen doen. Bij ons heeft ze dat nog niet laten zien, maar hier ziet ze veel verschillende mensen.

Lotje is nog een fitte dame die graag wandelt, ze kan in het begin een beetje trekken, maar loopt uiteindelijk rustig met je mee.

Lotje is een rustige hond, waar je in huis weinig last van hebt. Ze geniet van haar schoonheidsslaapjes, want ze moet natuurlijk wel een knappe dame blijven. Lotje doet weinig met andere honden, sommige vindt ze echt verschrikkelijk en sommige accepteert ze. Maar over het algemeen heeft Lotje weinig interesse in andere honden. We zoeken daarom voor haar een rustig huishouden, zonder andere honden.

Het is wel handig om het ras te kennen, aangezien het een niet een standaard ras is, die je vaak voorbij ziet komen. Ook het karakter moet je kennen.

Denk je het perfecte huisje te hebben voor Lotje? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Komondor

Geboortedatum

13-03-2013

Geslacht

Teef gesteriliseerd