Geplaatst

Luna

Ouder meisje is op zoek naar knuffels en gezelschap.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Maak kennis met ons Franse Bulldogje Luna van 11 jaar oud. Met veel verdriet hebben haar eigenaren afstand moeten doen wegens gezondheidsklachten. Zodoende is Luna bij ons in de opvang terecht gekomen en gaan wij een nieuw thuis voor haar zoeken.

Luna is ontzettend lief en zachtaardig. Het liefst wil ze de hele dag bij je in de buurt zijn. Als zij lang alleen in de kennel zit of wanneer ze geen aandacht krijgt, begint ze te blaffen. Omdat Luna een korte snuit heeft en zich af en toe te druk maakt, raakt ze benauwd. Het is daarom van belang dat Luna in een rustig huishouden terecht komt en dat haar nieuwe eigenaren veel thuis zijn. Luna vindt het namelijk niet leuk om lang alleen te blijven.

Een wandeling maken, vindt ze ontzettend fijn. Ze loopt goed mee aan de lijn. Haar behoeftes doet ze buiten maar soms heeft ze een ongelukje in haar kennel. Ons advies is om Luna wat vaker op een dag uit te laten. Los lopen is geen optie voor Luna want ze is doof. Vanwege haar doofheid is het belangrijk dat ze je aan ziet komen anders kan ze schrikken. Wij zijn voor Luna op zoek naar een rustig plekje waarbij ze niet te lang alleen hoeft te zijn.

Heeft u interesse in Luna? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Ras

Franse bulldog

Geboortedatum

14-05-2011

Geslacht

teefje gestereliseerd