Geplaatst

Max

Grote vriend zoekt maatje voor het leven!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit is Max, een vriendelijke Amerikaanse Bulldog van 8 jaar oud (11497). Hij is door privé omstandigheden bij ons terechtgekomen en inmiddels heeft hij onze harten gestolen!

Max is een grote, vriendelijke reus die over het algemeen kalm en beleefd is. Ook tijdens het wandelen toont hij zijn goede manieren: als hij voelt waar het einde van de lijn is, houdt hij zich in en kijkt geduldig naar je om.

Soms vergeet hij hoe groot en sterk hij is en kan hij je in zijn lompheid omver lopen. Vol enthousiasme staat hij klaar voor zijn wandeling en soms gaat dat iets te lomp. Eenmaal aangelijnd is hij weer rustig. Hij is dan juist tijdens het wandelen erg op zijn baasje gericht. Gezien zijn wat lompe gedrag is ons advies om Max niet bij (kleine) kinderen te plaatsen. Max heeft een thuis nodig waar mensen hem leren wat beheerster en rustiger te spelen en ravotten.

Max is op en top een Bull en is waarschijnlijk het beste op zijn plek bij mensen die ervaring hebben met wat meer eigenwijze hondenrassen.

Heeft Max inmiddels ook uw hart gestolen? Max is er klaar voor om uw vriend voor het leven te worden!

Extra informatie

Ras

Amerikaanse Bulldog

Geboortedatum

31-07-2011

Karakter

Lief, lomp, niet met kleine kinderen, rustig, wisselend met andere honden, speels.

Geslacht