Geplaatst

Max

Vrolijk heertje tovert een lach op iedereens gezicht.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze vrolijke stuiterbal heet Max. Wegens gezondheidsredenen heeft de eigenaar van Max moeten besluiten om afstand te doen. Vandaar dat wij op zoek gaan naar een nieuw thuis voor deze allemansvriend!

Max is een kruising Labrador met Boxer, oftewel een Boxador. Het is een jonge knul van 8 maanden oud met boordevol energie. Daardoor kan hij af en toe lomp uit de hoek komen. Verder is het een ontzettende lieve hond. Hij is sociaal naar andere honden en goed met kinderen. Er zit geen vlieg kwaad in Max maar door zijn enthousiaste benadering zou hij (kleine) kinderen onbedoeld pijn kunnen doen.

Op dit moment trekt Max aan de lijn. Vooral als hij iets lekkers ruikt of wanneer er een kat om de hoek komt kijken. Hier zal bij zijn toekomstige eigenaar aangewerkt moeten worden. Gelukkig wil Max werken voor zijn baas en is hij leergierig. Max zou een goede beginnershond kunnen zijn.

In huis is Max waaks. Bij zijn vorige eigenaren had Max de mogelijkheid tot een tuin. Aangezien het een jonge hond betreft, zien wij dit ook graag bij zijn nieuwe eigenaar.

Wil jij aan de slag met deze puber en zoek je een maatje voor het leven? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je huishouden en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Ras

Boxador

Geboortedatum

03-03-22

Geslacht

Reu