Molly (en Rozzy)

Lieve, afwachtende dame

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe koppie is van Molly. Molly is samen met Rozzy via Stichting Dima & Co vanuit Rusland bij ons gekomen.

Molly is ontzettend lief en heeft een heel zacht karakter. Molly blijft in eerste instantie bij vreemden uit de buurt, maar uiteindelijk wint haar nieuwsgierigheid en komt ze heel voorzichtig kijken. Zij is dus een hond die nog erg voorzichtig is naar vreemden en je moet dan ook even wat tijd in haar investeren om haar vertrouwen te winnen. Heb je eenmaal haar vertrouwen, dan gaat dit meisje vol voor je.

Molly is zeer sociaal met andere honden. Buiten in het park wandelt ze rustig naast je en zoekt af en toe wat steun bij je wanneer er volgens haar iets engs gebeurt.

Deze super lieve hond zoekt een baasje met al wat ervaring en met geduld om haar rustig in haar eigen tempo te laten wennen aan dingen. Het allerliefste zien wij dat zij geplaatst kan worden met haar grote steun Rozzy. Molly is in elk geval zeer gebaat bij een thuis met een andere, stabiele hond.

Heeft u interesse in Molly stuur dan een uitgebreide mail over uzelf en wat u Molly (en eventueel Rozzy) kunt bieden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Ras

Bastaard

Geboortedatum

08-03-2020

karakter

wat schuw tegen vreemden maar niet agressief, goed met honden, lief, aanhankelijk

Geslacht

,