Moris

Grote knuffelbeer zoekt rustig huis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze grote knuffelbeer heet Moris (15257). Moris is een grote, lieve kruising en komt graag met je knuffelen. In het begin kijkt hij heel even de kat uit de boom, maar al snel heeft hij door of hij jou leuk vindt of niet. Vindt hij jou leuk dan heb je een vriend voor het leven! Hij is rustig tijdens het wandelen, maar heeft wel een leider nodig. Binnen is hij een rustige hond. Moris houdt erg van rust in zijn omgeving: stress, spanning en drukte vindt hij niet fijn en dan kan hij geen rust vinden. Alleen blijven vindt Moris heel erg moeilijk, daar moet dan ook mee getraind worden.

We merken hier dat Moris met uitlaten niet op honden reageert en ook als we langs de kennels lopen, vindt hij dat prima. Katten en andere dieren vindt hij heel interessant en daar wil hij graag achteraan.

Moris speelt hier graag met zijn speeltjes en flostouw en een piepspeeltje. Hij gaat dan heerlijk los op het veld en geniet hier erg van. Na het spelen wil Moris heel graag weer knuffelen en komt dan heerlijk bij je zitten of liggen. Hij overlaadt je vervolgens met zachte kusjes. Moris is dol op water en loopt hier graag doorheen.

Voor Moris zijn we op zoek naar een rustig huishouden, met eventueel een hond, maar zonder andere huisdieren. En een baasje die ervaring heeft met honden is gewenst. Ook moet hij vaak aan nieuwe gezichten wennen en dan in het bijzonder aan mannen.

Heeft u een plek voor deze grote vriendelijke reus? En denkt u het geschikte baasje te zijn voor Moris? Stuur dan een uitgebreide mail, waarin u vertelt over uw ervaring met honden en uw huishouden.

Extra informatie

Ras

Kruising groot

Geboortedatum

16-05-2017

Karakter

Lief, rustig, knuffelbeer, doet zijn eigen ding, kan niet met katten en andere huisdieren, grote vriendelijke reus.

Geslacht

,