Geplaatst

Olaf

Lieve gepensioneerde waakhond, zoekt baasje met een warm huisje.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe ventje heet Olaf (15141) en hij woont bij ons op de seniorenafdeling. Voor hij hier kwam wonen, was hij een echte waakhond bij het bedrijf van de eigenaar. Het bedrijf is gestopt en de eigenaar had helaas te weinig ruimte voor hem in huis.

Olaf is een blije actieve hond, die graag met zijn balletjes speelt. Hij vermaakt zich zelf prima met een balletje, maar vindt het ook erg leuk om jou uit te dagen. Zijn balletje afgeven doet hij niet zomaar, hij wil hem wel ruilen voor een andere bal.

Ondanks dat het een waakhond is geweest, begroet hij je vriendelijk. Misschien begroet hij je soms met een blafje, maar eenmaal binnen komt hij vrolijk aangerend met zijn balletje. Houdt er rekening mee dat hij soms wel waaks kan zijn. Hij vindt het heerlijk om binnen te liggen en loopt zelden buiten op zijn veld.

Hij wandelt graag met je mee en trekt in het begin even aan de lijn, eenmaal aan het wandelen loopt hij in een vlot tempo met je mee. Het liefst neemt hij zijn balletje dan ook mee. Zwemmen doet hij ook graag en spettert vrolijk door de Oosterplas. Wel heeft hij dan niet door dat hij vast zit aan een riem en houdt er dus geen rekening mee dat er iemand is die hem vasthoudt.

We zoeken voor Olaf een rustig huisje met een tuin, zodat hij toch naar buiten kan wanneer hij dit wel wil, aangezien hij hiervoor altijd buiten heeft gezeten.

Extra informatie

Ras

Bastaard groot

Geboortedatum

28-09-2009

Geslacht

Reu

Karakter

Vriendelijk, speels, blij, kan waaks zijn, actief, fit.