Geplaatst

Paco

Nerveuze, onzekere, maar ook zeker knuffelige man, zoekt rustig huis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe koppie is van Paco (15278). Paco is een gevoelige hond, die snel overprikkeld raakt. Maar met veel rust is het een knuffelige vent. In het begin moet Paco je even leren kennen, hij zal op een afstand even toe kijken en snuffelt een beetje. Eenmaal vertrouwd, komt hij steeds dichterbij om je te leren kennen. We merken hier dat hij met mannen iets voorzichtiger is en hier vaak iets meer tijd voor nodig heeft.

Zodra Paco 1 stap buiten zet, merk je al een verschil met hoe hij binnen is. Op het veld is hij alleen maar bezig met heen en weer rennen en staat dan ook geen seconde stil. Wanneer je bij hem op het veld staat, wil hij graag met een balletje spelen. Met uitlaten trekt hij best aan de lijn. Ook hier loopt hij niet ontspannen. Hij kan nooit loslopen, want Paco jaagt op alles. Andere honden accepteert hij wel.

Je moet Paco begrijpen en dan krijg je er een super leuke hond voor terug. Paco komt het beste tot zijn recht in een rustig huishouden en een rustige omgeving. Aangezien Paco snel nerveus wordt en overprikkeld raakt is dit het beste plekje voor hem. Hoe meer vastigheid hij hier krijgt, hoe aanhankelijker hij wordt en meer begrepen hij zich voelt.

Voor Paco zoeken we – zoals hierboven beschreven – een rustig 1- of 2-persoonshuishouden, in een rustige omgeving. Iemand die Paco de tijd wil geven om los te komen. En mensen die ervaring hebben met jachthonden. Denkt u het geschikte baasje voor Paco te kunnen zijn? Stuur dan een uitgebreide mail met daarin informatie over uw huishouden & ervaring.

Extra informatie

Ras

Bastaard

Geboortedatum

01-09-2016

Karakter

Lief, aanhankelijk, onzeker, nerveus, druk, knuffelig, jaagt op alle andere diersoorten, speels.

Geslacht

,