Paloma & Armando

Dottig duo zoekt liefdevolle baas!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze twee aandoenlijke snoetjes zijn van Paloma (15061) en Armando (15060). Paloma is een (zwart/wit) teefje van 12 jaar en Armando is een (wit) reutje van 8 jaar. Deze lieverds zijn moeder en zoon en hebben van jongs af aan samen bij een baasje gewoond. Vanwege gezondheidsreden kon er niet meer voor hen gezorgd worden en zodoende zijn ze bij ons gekomen.

Paloma is een onzekere en wat bange dame en moet je dus eerst even leren kennen. Maar als ze je eenmaal gewend is, zoekt ze je gewoon op en komt ze genieten van wat aaitjes. Optillen en knuffelen vindt ze allemaal wat spannend.
Armando daarentegen is een grote charmeur en knuffelkont. Hij wil het liefst heel de dag aandacht. Krijgt hij dit niet, dan zal hij zich laten horen door mooi te gaan zingen.

Armando heeft een te kort snuitje en heeft hierdoor wat moeite met ademen. Een grote wandeling zit er voor hem dan ook niet meer in, ondanks dat hij het heerlijk vindt om te wandelen.
Paloma vindt alles best spannend en vooral als er veel om haar heen gebeurt. Ze vindt het wel leuk om te wandelen, omdat ze dan lekker kan snuffelen onderweg.
Een rustige omgeving zal voor haar ideaal zijn, zodat ze op haar gemak kan genieten van haar wandelingen.

Omdat beide hondjes, maar met name Paloma, niet echt zindelijk zijn, is een tuin aan te bevelen. Als ze ten allen tijde toegang hebben tot de tuin, scheelt dit (hopelijk) met hun zindelijkheid.

Dit lieve koppeltje moet echt samen blijven en zal dus ook samen geplaatst worden. We zoeken voor hen een rustig thuis met tuin, zonder kinderen en andere huisdieren.

Bent u net zo verliefd geworden op dit duo als wij? Kunt u deze lieverds nog een fijne oude dag geven en ze dagelijks verwennen met liefde en warmte? Neem dan snel contact op met ons!

 

Extra informatie

Geslacht

Armando; Reu ongecastreerd
Paloma; Teef gesteriliseerd

Geboortedatum

Paloma; 01-01-2008
Armando; 01-01-2012

Ras

Chihuahua