Geplaatst

Raiko

Lachebek zoekt wandelmaatje.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze lieverd heet Raiko (15003) en is bij ons gekomen vanwege een scheiding en verhuizing.

Raiko mag dan wel 9 jaar oud zijn, hij is nog ontzettend fit en energiek en geniet enorm van lange wandelingen maken. Hoe langer de wandelingen, hoe breder zijn lach. Je ziet hem gewoon lachen van geluk. Zo aanstekelijk om te zien en ook erg aandoenlijk. Één ding is zeker, met Raiko aan je zij ben je nooit chagrijnig!

Raiko heeft niet veel met spelletjes, maar met knuffelen des te meer. Hij moet je dan wel goed kennen, want bij onbekenden kijkt hij eerst even de kat uit de boom. Ook kan hij het goed vinden met kinderen. Raiko kan beter niet bij katten geplaatst worden, want deze jaagt hij op. Ook is hij erg wisselend met andere honden.

Raiko is een ontzettende gezellige en lieve hond die het beste tot zijn recht komt in een rustig huishouden, zonder andere huisdieren. Ook is hij een huis met een fijne tuin gewend waarin hij lekker kan rondstruinen.

Altijd al op zoek geweest naar zo’n vrolijk maatje als Raiko? Geniet u ook zo van lange wandelingen maken? Bent u een kei in knuffels geven en gezelligheid? Stop dan met zoeken en bel ons om een afspraak te maken.

 

 

Extra informatie

Ras

Pinscher

Geboortedatum

29-03-2011

Geslacht

Reu, gecastreerd