Remco

Fitte kerel zoekt fitte baas!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Remco, zo is deze kerel van 8 jaar door ons genoemd nadat hij bij ons binnenkwam. Remco is in beslag genomen door de politie na het overlijden van zijn eigenaar. Hij heeft bij zijn vorige eigenaar altijd samengewoond met een oudere herdershond. Verder is van zijn achtergrond niet veel bekend. Het enige wat wij van Remco weten, is het gedrag wat hij bij ons laat zien.

Voor zijn leeftijd is het nog een hele fitte hond. Hij houdt van wandelen, fietsen, spelen met balletjes en vindt het heerlijk om te zwemmen. Aan de lijn reageert hij wisselend op andere honden. Remco zou in principe bij een andere hond geplaatst mogen worden. Houdt er rekening mee dat hier hoogstwaarschijnlijk meerdere kennismakingen voor nodig zijn.

Wij merken dat Remco je op het begin wat kan uittesten. Dit uit zich vooral tijdens het wandelen waardoor hij in de lijn gaat hangen en niet meer wil loslaten. Een nieuwe eigenaar zal duidelijk en consequent met hem moeten omgaan. Daarom zijn wij voor Remco op zoek naar mensen die ervaring hebben met herdershonden. Remco is in zijn kennel waaks en wij zien hem vaak buiten. Een huis met tuin heeft bij ons daarom de voorkeur.

Zie jij je het al helemaal voor je met Remco in je leven? Stuur dan een uitgebreide mail met ervaring en informatie over je huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl

In samenwerking met Stichting Dutch Cell Dogs gaan 6 van onze asielhonden samen met gedetineerden een trainingsprogramma in van 8 weken. Samen gaan zij op weg naar een betere toekomst. Remco is één van deze honden die dit trainingsprogramma mag gaan volgen. Dit trainingsprogramma duurt t/m week 20. In die tijd mag Remco niet geplaatst worden, kennismakingen zijn uiteraard wel mogelijk.

Extra informatie

Ras

Herderkruising

Geslacht

Reu

Geboortedatum

01-09-2014