Geplaatst

Robbie

Stuiterbal zoekt ballenkanon.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit guitige koppie is van Robbie (13792) en kijkt altijd ondeugend, zo met dat flapoortje.

Robbie is een erg actief en energiek hondje en zodoende een vrolijke stuiterbal. Voor Robbie is het dan ook erg belangrijk dat hij zijn energie kwijt kan door flinke wandelingen te maken of balletjes te apporteren. Daar krijgt hij geen genoeg van! Ook vindt hij het heerlijk om lekker bij je in de buurt te zijn en geniet dan volop van je gezelschap. Hij is dan ook een super sociaal kereltje!

Robbie is een kei in springen en zou best ver kunnen komen bij de NK Atletiek. Ziet u hem ook al op het podium staan bij de prijsuitreiking?

Robbie kan het met kinderen vanaf 12 jaar prima vinden, dus hij zou goed in een gezin geplaatst kunnen worden. Voor Robbie is het wel fijn om in een huis met een fijne tuin geplaatst te worden, omdat hij het heerlijk vindt om daar op zijn gemak rond te struinen. Ook ligt hij heel graag te zonnebaden en draait dan gewoon met de zon mee.

Heeft u bergen energie en een “ballenkanon” in de tuin staan? Is Robbie het maatje waar u altijd naar op zoek was? Neem dan snel contact op met ons, want Robbie is er helemaal klaar voor!

 

Extra informatie

Ras

Boerenfox

Geslacht

Reu gecastreerd

Geboortedatum

10-02-2013

Karakter

Vrolijk, speels, blij, wisselend met andere honden, fit, niet bij katten, knuffelig.