Rover

Kleine druktemaker,  zoekt rust en duidelijkheid.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze kleine druktemaker heet Rover. Rover is via een uitwisseling met een ander asiel bij ons gekomen.

Wij weten niet zoveel over de achtergrond van Rover. Hij kan moeilijk zijn rust vinden en staat eigenlijk altijd ‘aan’. Hij lijkt een soort trauma te hebben als het gaat om, hem in zijn kennel zetten / of het terug zetten op het veld. Hij wil dan heel graag met je mee, maar zodra je hem dan tegenhoudt kan hij bijten. Dit gaat nu steeds beter, nu wij weten hoe er mee om te gaan. Maar hier moet zeker aan gewerkt worden.

Rover doet mee met het Dutch Cell Dogs programma en hier proberen ze hem ook te trainen om meer rust in zijn koppie te krijgen.

Rover is geen hond voor beginners, maar voor mensen met ervaring. Mensen die willen trainen met hem om te zorgen dat hij meer rust gaat krijgen. Rover heeft ook rust in huis nodig. Een te druk huishouden, gaat hem niet helpen in zijn rust vinden. Wij plaatsen Rover niet bij kinderen en andere huisdieren. Een andere hond zou eventueel kunnen, mits er een klik is.

Als hij je kent en je hem begrijpt is het een leuke druktemaker die het heerlijk vindt om met de bal te spelen. Zodra hij ook meer rust krijgt, kan het een beste vriendje voor het leven worden.

Denk jij een perfecte match te zijn voor Rover, stuur dan een UITGEBREIDE mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Vanaf week 35 t/m week 42 starten wij, in samenwerking met Stichting Dutch Cell Dogs, een trainingsprogramma waarin zij asielhonden en gedetineerden op weg helpen naar een betere toekomst. Rover is één van onze honden die mee zal gaan draaien in dit programma. Rover zal na het afronden van deze training beschikbaar zijn voor adoptie. Kennismakingen blijven gewoon mogelijk!

Extra informatie

Ras

bastaard

Geboortedatum

05-10-2015

Geslacht

reu