Rozzy (en Molly)

Prachtige jongedame met zacht karakter

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Onze knappe jongedame Rozzy van net 1 jaar is op zoek naar een mooi thuis. Zij is samen met haar maatje Molly via Stichting Dima & Co vanuit Rusland bij ons gekomen.

Rozzy is een heel lieve, zachtaardige en aanhankelijke hond, al kijkt zij wel even de kat uit de boom bij nieuwe mensen. Maar gelukkig is dat van korte duur en komt ze al gauw los en geniet dan van de knuffels die je haar geeft. Ze is zeer sociaal naar andere honden.

Rozzy geniet van lekker wandelen in het park. Soms is ze tijdens het wandelen nog wat schrikachtig maar ze herstelt heel snel en loopt dan weer stoer verder.

Voor dit lieve meisje zoeken wij een baasje dat consequent is met een zachte hand. Rozzy moet namelijk nog het een en ander leren en daar is wat geduld bij nodig.

Het allerliefste zouden wij zien dat Rozzy en Molly samen een thuis vinden, want de dames zijn beste maatjes en vinden veel steun bij elkaar.

Heeft u interesse? Stuur dan een uitgebreide mail over uzelf en wat u Rozzy (en eventueel Molly) kunt bieden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Bastaard

Geboortedatum

08-03-2020

Karakter

lief, aanhankelijk, vrolijk, speels, goed met honden, iets schuw in het begin

Geslacht

,