Geplaatst

Ruru

Blije driepoot die ietwat onzeker kan zijn, zoekt huis vol liefde.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe driepoot heet Ruru (15607). Ruru komt samen met zijn 4 vriendjes & vriendinnetjes uit Rusland. In Rusland is zijn poot geamputeerd, nadat deze te zwaar beschadigd was. Ruru heeft hier echt geen hinder van. Hij kan alles met 3 poten en voelt zich net als de anderen. Rennen, springen, knuffelen, liggen, rollen en zelfs graven kan hij met zijn ‘handicap’.

Ruru is een grote knuffelbeer die over het algemeen iedereen leuk vindt! Mannen vindt hij soms ietwat spannend, maar laat al snel zien dat het een dappere vent is. Ook buiten met wandelen kan hij soms wat onzeker ogen. Na een goede begeleiding, snapt hij ook wel dat het eigenlijk niks voorstelt en huppelt hij vrolijk verder.

Ruru kan het eigenlijk met alle honden vinden, zolang ze maar niet te lomp zijn voor hem. Katten vindt Ruru aardig interessant en gaat hier graag achteraan. Ondanks een missend pootje, laat hij zien hoe sterk en snel hij kan zijn. Over het algemeen loopt hij netjes aan de lijn, maar hij kan op sommige momenten trekken. Hij is nog jong, dus dit is makkelijk af te leren.

Het is een gevoelig ventje dat met liefde behandeld wil worden.

Voor Ruru zoeken we een huis met eventueel een andere hond, maar zonder andere huisdieren. Een nieuwe baas die lekker met hem wil wandelen en knuffelen. Maar hem in sommige situaties even de tijd geeft als hij dit even nodig heeft.

Denkt u voor Ruru het perfecte huisje te hebben? Waar hij kan gaan genieten van een leven vol liefde en plezier? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Geboortedatum

22-10-2020

Ras

Kruising middelgroot

Geslacht

Gecastreerde reu