Saar

Onzekere dame is op zoek naar vertrouwen.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze prachtige bruine verschijning is Saar. Zij is zwervend op straat gevonden en helaas niet meer opgehaald. Bij binnenkomst zag ze er niet al te best uit. Ze leek niets gewend te zijn, vermoedelijk heeft ze nestjes gehad en haar ogen kreeg ze niet open. Inmiddels heeft dit mooie meisje een opknapbeurt gekregen en is ze toe aan een volgende stap: Een nieuw thuis.

Saar is geschat op een leeftijd van 4 jaar. Haar gedrag is wisselend bij ons. Mensen die ze (nog) niet kent, blaft ze weg maar met wat lekkers ben je al snel haar beste vriendin. Bij ons is Saar sneller op haar gemak bij vrouwen. Het passeren van andere honden is nog een leerpunt voor haar. Zij valt hier enorm naar uit en is daar moeilijk uit te halen. Ook alles wat ‘anders’ is buiten, valt Saar naar uit. Denk aan scooters, hardlopers, voetgangers met wandelstokken etc.

Wij vermoeden dat Saar in haar vorige leven weinig tot geen socialisatie heeft gehad. De agressie die zij inzet, komt voort uit angst. Saar is enorm onzeker en moet vertrouwen krijgen in nieuwe mensen. Dit zal enige tijd nodig hebben en daardoor zullen er meerdere kennismakingen nodig zijn.

Onlangs is Saar geopereerd aan haar ogen. Zij had een entropion aandoening en ervoer hier veel pijn van. Zij is van deze operatie volledig hersteld.

Voor Saar zijn wij op zoek naar een rustig huishouden waarbij de ervaring met een onzekere hond die daardoor (angst)agressie laat zien, aanwezig is. Saar wordt niet bij kinderen en andere huisdieren geplaatst. Vooral aan het begin zal er veel tijd en aandacht aan Saar besteedt moeten worden. Met de juiste aanpak, verwachten wij dat je er een hele leuk hond voor terugkrijgt.

Zie jij het zitten om Saar meer vertrouwen in de wereld te geven? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

Ras

Kruising

Geslacht

Teef

Geboortedatum

26-01-2019