Shiva

Gevoelig snoepje zoekt rust en vertrouwen.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Omdat lieve Shiva (15014) te vaak alleen thuis moest zijn, is ze bij ons gekomen. Wij zoeken dan ook bewust naar een baasje die alle tijd heeft voor Shiva en weinig van huis is.

Shiva is een actief en speels hondje dat gek is op ballen en takken. Ook vindt ze het heerlijk om te wandelen. Een huis met een tuin is erg belangrijk voor Shiva, want ze is erg graag buiten en struint graag rond.

Shiva is een heel gevoelig hondje dat duidelijk haar grenzen aangeeft. Ze heeft een consequente, maar zachte hand nodig om haar te begeleiden en sturen. Vertrouwen is enorm belangrijk voor haar en het kost dan ook even tijd om haar vertrouwen te winnen. Ook heeft ze soms moeite met mannen en geeft ze duidelijk aan of ze je mag. Ondanks haar onzekerheid, voelt ze mensen haarfijn aan.

Het enige wat Shiva zoekt is een rustig en vertrouwd thuis in een 1 tot 2- persoonshuishouden zonder andere huisdieren. Een baasje die alle tijd van de wereld heeft en haar omringd met liefde en complimentjes. Haar op haar gemak weet te stellen en er altijd voor haar is.

Kunt u haar dit alles bieden? Dan zal Shiva u belonen met haar vertrouwen en liefde en u overladen met kusjes en knuffels. Bel ons gerust om een afspraak te maken voor een date met deze lieverd.

Extra informatie

Ras

Kruising middelgroot

Geboortedatum

03-02-2009

Geslacht

Teef