Geplaatst

Sjors

Sjors is op zoek naar zijn forever home!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Boerenfoxje Sjors is eind 2021 bij ons terecht gekomen wegens afstandsredenen. Redelijk snel had hij een nieuw plekje gevonden. Voor een langere tijd is dit goed gegaan. Tot het moment dat Sjors het niet meer trok om alleen te zijn, vandaar dat hij terug is gekomen van zijn plaatsing. Inmiddels is Sjors 6,5 jaar oud.

Sjors heeft het waakse van een terriër in zich. Binnenshuis laat hij goed van zich horen. Wanneer de deurbel gaat, als er voorbijgangers langslopen of wanneer hij vanaf buiten iets hoort, slaat Sjors flink aan. Ook vindt hij het niet meer leuk om alleen gelaten te worden. Uit een bench weet deze slimmerik te ontsnappen.

Deze kerel heeft dus duidelijk nog wat training nodig en het alleen laten zal opgebouwd moeten worden. Aan het begin kijkt hij even de kat uit de boom maar als hij eenmaal vertrouwen heeft is hij ontzettend lief en komt hij graag bij je liggen. Andere hobby’s van Sjors zijn spelen met een piepspeeltje en heerlijke wandelingen.

Wij zijn voor Sjors op zoek naar een huishouden waar vrijwel altijd iemand thuis is. Zeker aan het begin. Iemand die zowel fysiek als mentale uitdaging kan bieden aan Sjors. Het is namelijk een enorm slim hondje. Met de juiste begeleiding krijg je er een super leuk maatje voor terug!

Denk jij dat Sjors in jouw leven past en wil je komen kennismaken? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je huishouden en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl

 

Extra informatie

Ras

Boerenfox

Geboortedatum

12-05-2016

Geslacht

Reu, gecastreerd