Sofie

Ietwat verlegen dame, moet nog veel leren.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit ietwat verlegen dametje heet Sofie (15841). Sofie is een kruising Mechelse herder. En is als zwerver bij ons gekomen & nooit meer opgehaald. We weten dus niks over haar achtergrond.

Sofie is een vriendelijke hond, die je in het begin rustig benadert. Ze moet je even leren kennen, maar uiteindelijk heb je er een groot vriendinnetje aan.

Sofie heeft verlatingsangst. Ze wil niet graag alleen zijn en als ze merkt dat je weg gaat, kan ze haar poten om je heen klemmen. Alleen zijn vindt ze dus niet fijn. Ook valt ze flink uit naar andere honden. Vooral naar teven is ze niet makkelijk. Daarom wordt ze niet bij andere honden geplaatst. Wij plaatsen haar ook niet bij kleine kinderen. Deze zijn te onvoorspelbaar voor haar. Verder is het een zachtaardig meisje, dat ook graag zachtaardig behandeld wil worden. Ze moet nog veel leren.

Sofie is niet zo’n fotogenieke hond dus een poging tot foto’s maken valt niet mee, ze is beweeglijk en laat haar verlegen kant zien.

Voor Sofie zoeken we iemand die ervaring heeft met honden. Iemand die wil trainen met haar, zodat ze een perfecte huishond wordt. Iemand die haar leert kennen zoals ze is en welke manier van trainen het beste werkt. Met veel geduld heb je een perfecte hond.

Denk jij dat Sofie iets voor jou is? Heb jij geduld en tijd om te trainen met haar? Laat jij haar zien dat de wereld echt niet zo slecht is? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Vanaf week 35 t/m week 42 starten wij, in samenwerking met Stichting Dutch Cell Dogs, een trainingsprogramma waarin zij asielhonden en gedetineerden op weg helpen naar een betere toekomst. Sofie is één van onze honden die mee zal gaan draaien in dit programma. Sofie zal na het afronden van deze training beschikbaar zijn voor adoptie. Kennismakingen blijven gewoon mogelijk!

Extra informatie

Ras

Kruising Mechelse herder

Geboortedatum

16-05-2019

Geslacht

Teef