Storm (Argentijnse dog)

Stoere hond zoekt een baas die sterk in zijn schoenen staat.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze stoere reu heet Storm. Storm is een lieve maar ook zeker sterke hond.

Storm is zelfverzekerd en hij weet wat hij wil. Hij is leergierig, maar wel met het juiste lekkers, want met een klein minder lekker snackje zal hij niet zoveel moeite doen. Kom je met een lekker worstje of een gedroogd eendenfiletje aan dan zal hij alles doen. Hij kent nog eigenlijk niks. Wij zijn hem nu aan het leren wat ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’ & ‘let op’ betekenen. Zit & let op gaat al best goed.

Ook het trekken, zal met de juiste training af te leren zijn. Dit kost misschien wel meer moeite dan het commando ‘zit’ bijvoorbeeld. Storm reageert fel op andere honden en katten. Ook al dat geritsel in de struiken waar bijvoorbeeld een konijntje zit, is meer dan interessant. Hij moet dus gaan leren meer de focus op jou te houden met het commando ‘let op’.

Doordat Storm echt sterk is, zoeken we een nieuwe eigenaar die stevig in zijn schoenen staat. Ook ervaring met het ras heeft onze voorkeur.

Wij hebben weinig achtergrondinformatie en kunnen dus niet veel vertellen over hoe hij in huis is.

Voor Storm zoeken we dus een huis zonder andere huisdieren, kinderen en niet teveel prikkels. Waar hij mag genieten van lange wandelingen. Een eigenaar die heel stevig in zijn schoenen staat & met hem wil werken aan consequente regels.

Denkt u het perfecte baasje te zijn voor Storm? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Ras

Argentijnse dog

Geboortedatum

04-10-2015

Geslacht

Reu gecastreerd