Sushi

Vriendelijke jongen tovert een lach op je gezicht!

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Maak kennis met onze Akita kruising genaamd Sushi. Sushi is binnengekomen bij ons als zwerver mét chip! Hierdoor weten wij zijn naam en geboortedatum. Direct namen wij contact op met zijn eigenaar, maar daar hebben wij nooit iets van gehoord. Helaas had hij niet de behoefte om zijn kameraad op te komen halen. Voor deze vriendelijke jongen zoeken wij daarom naar een nieuw thuis!

Wij ervaren Sushi als een vriendelijke, speelse maar eigenzinnige hond. Hij heeft een baas nodig die hem duidelijke regels gaat geven, anders neemt hij het heft in eigen handen. Wanneer hij te weinig sturing krijgt in zijn gedrag, gaat hij dominant gedrag vertonen. Dit uit zich in de vorm van happen in je handen en tegen je opspringen. Als Sushi weet waar hij aan toe is en duidelijk heeft wie zijn baas is, krijg je er een trouwe vriend voor terug.

Sushi reageert wisselend naar andere honden, maar op het asiel heeft hij verschillende hondenmaatjes. We merken dat hij sterk kan worden en aan de lijn kan trekken wanneer hij een andere hond ziet. Tijdens het wandelen kan Sushi ook achter katten, konijnen en vogels aan willen gaan.

Sushi houdt ervan om buiten te zijn. In het asiel ligt hij het liefst op het veld of in zijn buitenkennel. Een huis met tuin is daarom een vereiste voor hem. Wij plaatsen hem niet bij andere dieren en zijn opzoek naar een eigenaar die ervaring heeft met dit ras of soortgelijke hondenrassen. Ook wordt Sushi niet bij kinderen geplaatst, dit vanwege zijn lompe gedrag.

Interesse in Sushi en kan je hem bieden wat hij zoekt? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je (huis)situatie en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl

 

Extra informatie

Ras

Akita kruising

Geslacht

Reu

Geboortedatum

15-11-2020