Sushi

Grote beer Sushi zoekt een sterke baas!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze beer van een reu is Sushi. Sushi is een Akita Inu en is als zwerver bij ons gekomen. Helaas heeft zijn baas hem niet meer opgehaald. Hierdoor weten we helaas niet veel over Sushi’s achtergrond. Door middel van zijn chip, hebben we zijn naam en geboortedatum weten te achterhalen.

Sushi is een grote en sterke hond waar veel pit in zit. Hij is vriendelijk, op zichzelf maar laat af en toe ook zijn ondeugende kant zien. Sushi is enorm intelligent en vindt het heerlijk om bezig te zijn. Hij volgt de basiscommando’s perfect op. In zijn kennel is hij vrij rustig.

Het liefst is Sushi de hele dag buiten. Wandelen vindt hij heerlijk maar ook zijn veldje wordt goed benut. Zodra hij op zijn veld staat, merken wij wel dat hij waaks is. Omdat hij het zo fijn vindt om buiten te zijn, zoeken wij een huis met een tuin voor Sushi.

Aan de lijn trekt hij maar met wat korte correcties loopt hij rustig mee. Naar andere honden is hij niet altijd even vriendelijk. Sushi heeft een duidelijke aanpak nodig, daarom zoeken wij een baasje die ervaring heeft met Akita’s en stevig in zijn of haar schoenen staat. Ook zijn training en regelmaat belangrijk voor deze grote vriendelijke beer.

Sushi wordt niet bij kinderen en andere huisdieren geplaatst. Oudere kinderen (vanaf 14 jaar) die weten hoe ze rustig met een hond om moeten gaan, zou wellicht wel kunnen.

Zie jij Sushi in jouw tuin paraderen en sta jij stevig in je schoenen om aan de slag te gaan met deze knul? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Akita Inu

Geboortedatum

15 november 2020

Geslacht

Reu, niet gecastreerd