Sushi

Vriendelijke jongen tovert een lach op je gezicht.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Maak kennis met onze Akita kruising genaamd Sushi. Sushi is binnengekomen als zwerver met chip. Deze was zelfs geregistreerd waardoor wij achter zijn naam en geboortedatum zijn gekomen. Helaas heeft zijn eigenaar nooit de behoefte gehad om zijn kameraad op te komen halen. Voor deze vriendelijke jongen zoeken wij daarom naar een nieuw thuis!

Wij ervaren Sushi als een vriendelijke, speelse maar eigenzinnige hond. Hij heeft een baas nodig die hem duidelijke regels gaat geven, anders neemt hij het hef in eigen handen. Hij kan wanneer hij te weinig sturing in zijn gedrag krijgt dominant gedrag vertonen, dit uit zich in de vorm van happen in handen en tegen je opspringen. Als Sushi weet waar hij aan toe is en duidelijk heeft wie zijn baas is, krijg je er een trouwe vriend voor terug.

Sushi reageert wisselend naar andere honden. We merken dat hij sterk kan worden wanneer hij een andere hond ziet en hier over het algemeen niet goed op reageert. Tijdens het wandelen kan Sushi ook achter katten, konijnen en vogels aan willen gaan.

Sushi houdt ervan om buiten te zijn. Hier in het asiel ligt Sushi het liefste altijd op het veld of in zijn buitenkennel. Een huis met tuin is daarom een vereiste voor hem. Wij plaatsen hem niet bij andere dieren en zoeken een eigenaar die ervaring heeft met dit ras of soortgelijke hondenrassen. Interesse in Sushi en kan je hem bieden wat hij zoekt? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je (huis)situatie en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl

 

Extra informatie

Ras

Akita kruising

Geslacht

Reu

Geboortedatum

15-11-2020