Teddy

Lieve grote knuffelkont, zoekt actieve baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe kopje hoort bij Teddy. Teddy is een 8 jarige kruising Rottweiler – Berner Sennenhond en een Akita.
Van Teddy is afstand gedaan, omdat het niet ging met hun dochtertje.

Teddy is een vriendelijke en leuke hond, die je altijd enthousiast begroet. Teddy kan snel schrikken als er iets onverwachts gebeurd, hier moet dus rekening mee gehouden worden. De laatste eigenaar van Teddy heeft hem daarin zoveel getraind & begeleidt en hierdoor schrikt hij al niet zo erg meer. Maar spannend blijft het nog steeds.

Teddy kan niet met kleine kinderen, doordat die ook vaak onvoorspelbaar zijn. Hier kan hij dan vervolgens niet goed mee om gaan. Daarom zoeken we een huis zonder kleine kinderen, vanaf een jaar of 8 zou al beter gaan.

Hij kan goed overweg met honden, maar hij heeft niet zoveel met drukke honden. Rustige honden vindt hij gezellig. Katten gaat opzich prima, hij wil er wel graag achteraan, maar dit is meer voor de gezelligheid.

Teddy is graag buiten, kan nog flinke wandelingen maken & ook geniet hij volop van een tuin of onze veldjes hier. Lekker gek rond rennen, graven en gewoon lekker liggen vindt hij geweldig. Zwemmen vindt hij hier ook lekker. Hij geniet volop van de knuffels en de aandacht.

Het is wel een slimme vent, want hij snapt hoe de deuren open gaan.

Voor deze grote knuffelkont zoeken wij een baas met ervaring van 1 van deze rassen. Weten hoe je eventueel om moet gaan met zijn schrikreacties. Een rustig huishouden, zonder kleine kinderen. Iemand die nog actief met hem wil zijn & waar hij mag genieten van zijn knuffels.

Denk jij het perfecte huisje te hebben? Stuur een uitgebreide mail, met info over uw huishouden en eventuele ervaring naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Rottweiler x Berner Sennenhond x Akita

Geboortedatum

13-06-2014

Geslacht

Reu gecastreerd