Viggo

Trouwe vriend zoekt een maatje voor altijd

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze lieve kerel is Viggo, een 5 jaar oude kruising. Hij is bij ons in het asiel terecht gekomen omdat hij zwervend op straat is gevonden. Toen Viggo bij ons binnenkwam was hij erg onzeker, maar al snel bloeide hij op tot een vriendelijke hond die graag in het gezelschap van mensen is.

Viggo loopt netjes mee met wandelen. De meeste honden vind hij leuk, maar op sommige honden kan hij flink reageren. Dit uit zich in uitvallen en aan de lijn trekken. Viggo is hier gelukkig wel heel makkelijk uit te halen en luistert goed. Viggo wordt voortaan uitgelaten met een muilkorf, dit heeft vooral te maken met zijn jachtinstinct. Hij wil achter katten, konijnen etc aan zolang het maar beweegt.

Wij plaatsen Viggo niet met kleine kinderen, omdat deze te onvoorspelbaar voor hem zijn, en ook niet met andere honden omdat hij hier niet altijd goed op reageert.

In de kennel ligt hij rustig in zijn mand, en is hij stil. Als hij ons met de lijn aan ziet komen lopen, verandert hij in een blije gup die niet kan wachten tot hij meegenomen wordt. Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en om onder de mensen te zijn.

We weten niet precies wat het ras van Viggo is, maar we verwachten dat het een kruising Deerhound of windhond is.

Gunt u Viggo een fijne plek waar hij zijn blije zelf kan zijn? Stuur een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2019

Ras

kruising

Geslacht

Reu