Victor

Jonge vriendelijke herder, moet nog wat leren.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Victor is een jonge mechelse herder van net een jaar. Hij is als zwerver binnengekomen en nooit meer opgehaald.

Victor is een echte herder, wil aan de slag, wil dingen doen en wil vooral zijn energie kwijt. Als dit alles niet tot bijna lukt wordt hij ‘vervelend’, wat natuurlijk logisch is.

Victor houdt van wandelen en moet dan ook altijd iets in zijn bek hebben. Hij houdt van zoeken en gewoon werken.

Één nadeel van Victor is, hij mag niet te wild doen. Zijn bekken staat scheef, dit komt waarschijnlijk door een oud trauma. En daarna overbelast hij zichzelf snel tot veel pijn aan toe. Zorg jij dat Victor alleen rechtlijnige bewegingen maakt (lopen, speuren etc. en geen bal spelletje, springen etc.) Heeft hij er weinig last van. Hier moet dus wel rekening mee gehouden worden.

Verder reageert Victor op een aantal honden vriendelijk en een aantal minder.

Naar mensen is het een hele vriendelijke hond.

Voor Victor zoeken wij een baas met ervaring met het ras. Een baas die met hem zoekspelletjes wil doen, zodat hij op die manier toch goed zijn energie kwijt kan en zich daarmee niet teveel overbelast. Iemand die lekker met hem wandelt. En hem nog een beetje op wil voeden, dat wat hij nog gemist heeft in zijn jonge leventje.

Heb jij ervaring en wil jij een beste vriend daarvoor terug? Stuur een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Geboortedatum

07-03-2021

Geslacht

Reu

Ras

Mechelse Herder