Zazu

Knuffelige allemansvriend zoekt huismus met warme mand.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit snoepje met haar prachtige witte wimpers heet Zazu (15013) en is een grote knuffelkont.

Zazu is een echte allemansvriend en is altijd vriendelijk en enthousiast. Ze is erg makkelijk in de omgang en kan het zelfs met katten goed vinden, want daar heeft ze mee samengewoond. Ze is wel wisselend naar andere honden en heeft dan snel door of je haar type bent. Wat dat betreft is ze heel direct, what you see is what you get.

Zazu is een grote vreetzak en je moet dan ook goed opletten dat je niks eetbaars laat rondslingeren. Kinderen vindt ze ook heel leuk en dan vooral de koekjes waar ze mee rondlopen. Die steelt ze dan ook direct! Als je goed oplet en al het lekkers veilig opbergt, zal Zazu de zoektocht dan ook snel staken. Geef haar wat aandacht en knuffels en ze is het alweer vergeten.

Ondanks dat Zazu nog een fitte dame is en enorm geniet van wandelen, vindt ze het ook heerlijk om te luieren. Wat dat betreft heeft ze dat gedrag echt van de katten gekopieerd waarmee ze samenwoonde. Heerlijk luieren en niks moet; wat heerlijk om kat en hond te zijn! Ook is Zazu een tuin gewend waarin ze lekker van het zonnetje kan genieten en heerlijk kan soezen.

Wij zoeken voor Zazu een baasje die alle tijd voor haar heeft en net als haar een echte huismus is. Zazu vindt het namelijk moeilijk om alleen te zijn en wordt dan erg verdrietig. Zo lang haar baasje maar in de buurt is, dan kan Zazu’s dag niet meer stuk.

Bel ons gerust om een afspraak met deze lieverd te maken. Ze wacht met smart!

Extra informatie

Ras

Kruising middelgroot

Geboortedatum

30-05-2009

Geslacht

Teef, gesteriliseerd