Geplaatst

Daan

Jonge, lieve binnenkat.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Daan (nr. 14639) is opgegroeid in een pleeggezin. Daar zat hij vanaf ongeveer 3 weken oud tot een maand of 5. De ervaring van het pleeggezin is dat als je rustig tegen hem praat en hem even aan je hand laat snuffelen, het ijs snel gebroken is en hij zich laat aanhalen. Gedurende zijn adoptietijd van een half jaar heeft hij zich vooral onpopt als kat die veel bij je in de buurt is en je graag volgt, maar niet zo van het knuffelen is.

Een rustige kennismaking met Daan is heel belangrijk omdat hij wisselend kan reageren op mensen. Heb je geduld, vind je het fijn om altijd een kat in je buurt te hebben die al dan niet geaaid wil worden? Maak dan gerust een afspraak om kennis te maken met deze lieve binnenkat! Daan is het best op zijn plek in een wat rustige omgeving.

Intussen begint Daantje te wennen aan zijn nieuwe omgeving en de wisselende mensen. Hij komt gelijk naar je toe en laat zich graag aanhalen. Ook heeft hij vriendschap gesloten met Crollius, ze zijn veel samen en stoeien ook regelmatig.

Extra informatie

Karakter kat

Leeftijd kat

geboortedatum

12 augustus 2019

Geslacht Kat

,