Kitten Bartje (nr. 15130)

Bartje houdt van knuffelen.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Bartje (nr. 15130) kwam bij het pleeggezin binnen als een schuw 11 weken oud katertje samen met zijn twee zusjes. Hij is bij een boerderij weggehaald waar zo’n 20 katten rondliepen. Ze zijn ondergebracht in een pleeggezin. Moederpoes heeft er  ook nog eventjes  gelogeerd, maar al snel was duidelijk dat zij geen voeding meer gaf aan de kittens en deze ook op hun beurt niet meer bij de moeder gingen vragen om melk.

Bartje dook even in het begin weg als je de kittenkamer hier binnenkwam, maar heeft nooit geblazen. Hij was blijkbaar geen mensen gewend of mensen die niet zo aardig voor hem waren of geen aandacht aan hem schonken. Na een dag was dit al stukken minder. Bartje was eigenlijk degene die als eerste goed geaaid kon worden. Af en toe in het begin eventjes op schoot, maar dan weer snel verder met spelen!

Bartje heeft een grappig 2-kleurig neusje. Net als zusjes Noa en Daantje, houdt hij van spelen. Bartje zit ondertussen al veel langer op schoot en spint heerlijk als ie geaaid wordt. Ook vraagt ie al een tijdje zelf om geaaid te worden, een lief mauwtje of hij komt heel snel naar je toe gerend. Heel soms springt ie ook uit zichzelf op schoot.

Onlangs wilde hij zelfs op zijn buikje gekriebeld worden. Kortom een lief, aanhankelijk, speels katertje die echt van knuffelen en aandacht houdt! We plaatsen Bartje het liefst in een gezin zonder kleine kinderen en andere huisdieren.

Belangstelling voor  Bartje? Het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin kunt u krijgen door te bellen naar 073-6412417, ma. t/m vrij. van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, za. van 9.00 tot 12.00 uur. Met het pleeggezin kunt u dan een afspraak maken om bij Bartje te gaan kijken.

Extra informatie

Leeftijd kat

geboortedatum

10 juli 2020

Karakter kat

Geslacht Kat