Kitten Bommel

Nieuwsgierig, speels kitten

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Bommel  (nr. 15523) is geboren op 24 augustus in het dierentehuis en vlak daarna verhuisd naar een gastgezin, samen met zijn moeder en twee zusjes. Bommel is een nieuwsgierig, speels en een beetje een onstuimig kitten. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en komt als hij moe is helemaal ontspannen op schoot liggen. Bommel kan spinnen als de beste. Hij vindt het fijn om over zijn buik geaaid te worden. Hij is een heleboel drukte gewend in huis, door het opgroeien in een gastgezin met drukke kinderen. Omdat Bommel zo graag bij je is, heeft hij de neiging via broekspijpen naar je toe te klimmen. Om deze reden plaatsen wij Bommel niet bij kinderen jonger dan 12 jaar. Dit gedrag is iets dat Bommel nog moet afleren. Honden kent hij nog niet.

We plaatsen Bommel het liefst in een gezin zonder andere katten of met een andere jonge kater die ook veel energie heeft. Bommel houdt erg van eten, heel erg. En zeker als het eten heel lekker is, deelt hij niet graag. Niet eigenlijk. Mocht Bommel bij een andere kat komen wonen, dan moet hier rekening mee gehouden worden.

Bommel kan heel goed overweg met kitten Virka. Kijk maar eens naar het filmpje!

Bommel is al gecastreerd en klaar om te verhuizen naar een fijn nieuw thuis, waar hij veel aandacht krijgt, en waar hij – als hij wat ouder is – ook naar buiten kan. Kom kennismaken met Bommel in het dierentehuis!

Extra informatie

Karakter kat

Leeftijd kat

geboortedatum

24 augustus 2021

Geslacht Kat

,