Kitten Daantje (nr. 15129)

Knuffelig poesje

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Daantje (nr. 15129) kwam in het pleeggezin binnen als een schuw 11 weken oud poesje samen met haar broertje en zusje. Ze is bij een boerderij weggehaald waar zo’n 20 katten rondliepen. Ze zijn in een pleeggezin ondergebracht. Moederpoes heeft ook nog eventjes hier gelogeerd, maar al snel was duidelijk dat zij geen voeding meer gaf aan de kittens en deze ook op hun beurt niet meer bij de moeder gingen vragen om melk.

Daantje dook met name in het begin weg als je de kittenkamer hier binnenkwam, maar heeft nooit geblazen. Ze was blijkbaar geen mensen gewend of mensen die niet zo aardig voor haar waren of geen aandacht aan haar schonken. Na een paar dagen, was dit al weg.

Daantje is een ondernemend poesje en is wel een haantje de voorste met spelen. Snel en als eerste bij het balletje of de muis die wordt weggegooid. Zij wil zeker zijn dat zij het speeltje heeft om vervolgens heel de kamer door te rennen. De speeltunnel is echt favoriet en zij had ook als eerste door hoe een spel met een bewegende muis werkte!

Daantje kwam al snel na broertje Bartje om aaitjes vragen. In het begin voorzichtig, maar zij blijft nu ook al eventjes op schoot zitten. Onlangs zaten zowel zij als broertje Bartje samen op schoot te spinnen. Een echte knuffelkont, wat wil je nog meer! Daantje kan bij een volwassen kat geplaatst worden. De kittens willen we voorkeur niet plaatsen in een gezin met kleine kinderen.

Belangstelling voor  Daantje? Het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin kunt u krijgen door te bellen naar 073-6412417, ma. t/m vrij. van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, za. van 9.00 tot 12.00 uur. Met het pleeggezin kunt u dan een afspraak maken om bij Daantje te gaan kijken.

 

Extra informatie

Karakter kat

Leeftijd kat

geboortedatum

10 juli 2020

Geslacht Kat