Geplaatst

Kitten Frommel (nr. 15648)

Lieve, speelse kater.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Frommel (nr. 15648) is een prachtige, geheel zwarte, kater die in z’n eentje gevonden is. Het is een makkelijke kat die zich goed alleen kan vermaken. Hij is erg speels en is altijd wel ergens mee bezig. Frommel zit in een pleeggezin waar hij opgroeit met andere kittens en volwassen katten. Kinderen is hij nog niet gewend maar, gezien zijn makkelijke karakter, zal hij daar waarschijnlijk weinig moeite mee hebben. Hij zal het erg leuk vinden als ze met hem willen spelen. Hij sjeest graag van voor naar achter door het huis. Maar als hij moe wordt is het knuffeltijd!

Omdat hij last van zijn darmen had krijgt hij nu speciaal voer. Gelukkig is het nu over. De eerste 2 maanden zal hij nog wel op dit voer moeten blijven staan, daarna kan het langzaam afgebouwd worden.

Frommel heeft al zijn entingen gehad en is ook al gecastreerd. Hij is helemaal klaar om te verhuizen naar zijn nieuwe baasje!

Belangstelling voor deze lieve Speedy Gonzales? Bel dan met het Dierentehuis (073-6412417) en vraag om het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin. Met het pleeggezin kunt u dan een afspraak maken om bij Frommel te gaan kijken.

 

 

Extra informatie

Karakter kat

Leeftijd kat

geboortedatum

19 augustus 2021

Geslacht Kat

,