Geplaatst

Kitten Lidwien (nr. 15012)

Half langharig lief poesje.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Lidwien (nr. 15012) is buiten ergens alleen in de bosjes gevonden en daarna in een pleeggezin ondergebracht.

Lidwien is een super mooi kitten!! Maar ze is ook erg lief en houdt erg van knuffelen en likjes geven. Ze komt ook graag op schoot zitten en liggen. Als ze klaar is met spelen en gek doen dan komt ze je opzoeken om heerlijk te knuffelen. Spelen doet ze graag met muisjes, balletjes, touwtjes en hengels met een speeltje eraan.

Aan de andere kant is ze ook erg schrikachtig en kan ze blazen als ze ‘t spannend vindt. Als de pleegmoeder even weg is geweest dan moet ze soms weer opnieuw eventjes wennen en dan is ze wat terughoudend. Ze kan dan soms ook blazen, maar als ze dan even aan haar vinger ruikt en ze zachtjes over haar wang aait, dan is ze snel weer ontdooid en wil ze graag geaaid worden. Ze schrikt ook erg snel van geluiden en onverwachte bewegingen. Ook dan kan ze blazen.

Haar nieuwe baasje zal dan ook een beetje geduld met haar moeten hebben. En haar met zachtheid moeten behandelen. Zeker in het begin is het erg belangrijk dat ze elke dag veel tijd aan haar besteden om haar te laten wennen aan de nieuwe baasjes en om haar verder te socialiseren. Zodat ze verder uit kan groeien tot een (hopelijk) meer zelfverzekerde poes.

Verder zou t fijn zijn als het baasje:

  • ervaring heeft met (bange) katten
  • veel thuis is (voorkeur minimaal halve dagen, zeker in begin periode)
  • rustig en geduldig is
  • een rustig huishouden heeft van max. 2 pers.
  • geen kinderen heeft
  • die eventueel een kat heeft (die het ook leuk vindt om een speelmaatje te hebben!)
  • op zoek is naar een binnenkat (bij voorkeur wel met een tuin. Zodat ze eventueel in de toekomst, áls ze minder angstig en minder schrikachtig wordt, toch naar buiten kan gaan als ze dat wilt.)

Als u interesse in haar heeft kunt u contact opnemen met het Dierentehuis : 073-6412417 ( ma. t/m vrij. van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, za. van 9.00 tot 12.00 uur) en vragen naar Ronald. Of een mail sturen.

 

 

Extra informatie

Karakter kat

Leeftijd kat

Geslacht Kat

leeftijd

ong. 10 weken.